Theatersport

  • Theatersport-1
  • Theatersport-2
  • Theatersport-3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Theatersport

Theatersport is voor kinderen van 8 jaar en ouder. Het is een vorm van improvisatietheater met daarin een wedstrijdelement. Het is een energieke les waarin veel gelachen wordt. De kinderen leren om “out of the box” te denken. Vaak kunnen ze dit wel heel goed, maar is het nog wat spannend om het ook echt te doen. In de les verzinnen de kinderen ter plekke oplossingen voor wat zich voor doet in bijvoorbeeld een sketch. Hierdoor leren ze op een speelse manier oplossingsgericht te denken.

Opgeven
Theatersport is nieuw bij Drama Kids en dus is het om te beginnen 1 keer in de maand op zaterdag van 10:30 tot 12:00 uur. Opgeven kan per les en is vrijblijvend.

Fragment
Om een beetje een beeld te geven van wat we bijvoorbeeld doen bij Theatersport, kun je hieronder een kort fragment bekijken van het programma “In goed gezelschap” en van “De lama’s”. Dit zijn voorbeelden van activiteiten die we tijdens de les doen, maar dan op kinderniveau.

Hou jij van een beetje gekkigheid, veel lachen en ben je niet bang voor een beetje competitie dan is dit iets voor jou! Vraag naar de eerst volgende les en geef je op!

https://www.youtube.com/watch?v=r62twOmvFy0&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=f3-KMMvz6vw

Geef je op voor de eerst volgende les!

Je kan je voor elke les afzonderlijk opgeven.
Opgeven